[mythtv-users] Problems Playing Files in Master

Bruce Taber b.taber at comcast.net
Tue Feb 21 01:25:50 UTC 2012

Need some help in figuring out what has gone wrong. The systems have 
just been updated with today's master and none of the the recordings can 
be played from the playback box in watched recordings. There are two 
available frontends and both behave the same. Most of the entries have 
the circle-X beside them indicating they cannot be accessed. New 
recordings are getting recorded okay. Here is a snippet from the log 
when viewing the watch recording screen. There are one or two entries 
that do not have the circle-X but just the ordinary colored circle 
beside it.

2012-02-20 20:01:43.028381 I  MythSocket(303e4a0:27): read <- 27 6       
2012-02-20 20:01:43.028468 E  PlaybackBoxHelper: CHECK_AVAILABILITY 
'myth://' file not found
2012-02-20 20:01:43.267505 I  MythSocket(303e4a0:27): write -> 27 
697     QUERY_CHECKFILE[]:[]1[]:[]House[]:[]Man of the House[]:[]The team...
2012-02-20 20:01:43.276880 I  MythSocket(303e4a0:27): read <- 27 6       
2012-02-20 20:01:43.276974 E  PlaybackBoxHelper: CHECK_AVAILABILITY 
'myth://' file not found
2012-02-20 20:01:55.274177 I  MythSocket(303e4a0:27): write -> 27 

If one of the files is accessed through mythavtest 
myth:// from the same (remote) 
system where the recording cannot be played through watch recordings, it 
then plays okay. Iptables is shutdown on all systems and IPv6 is 
disabled as well. Selinux is disabled on all systems.

The MBE is a different system than the slave doing most of the 
recordings. There is a FE available on the MBE. I've been running the 
BEs with a combination of flags but other than file not found nothing is 
sticking out just yet.

Please attach all output as a file in bug reports.
MythTV Version : v0.25pre-4643-g4cdbbc8
MythTV Branch : master
Network Protocol : 72
Library API : 0.25.20120219-1
QT Version : 4.8.0
Options compiled in:
  linux debug use_hidesyms using_alsa using_oss using_pulse 
using_pulseoutput using_backend using_bindings_python using_bindings_php 
using_dvb using_frontend using_hdhomerun using_ceton using_hdpvr 
using_iptv using_ivtv using_libcrypto using_libxml2 using_libudf 
using_lirc using_mheg using_opengl_video using_qtwebkit using_qtscript 
using_qtdbus using_v4l2 using_x11 using_xrandr using_xv 
using_bindings_python using_bindings_php using_mythtranscode 
using_opengl using_vdpau using_ffmpeg_threads using_live using_mheg 
using_libxml2 using_libudf

Any further hints on what to collect (debug flags) that might help to 
figure out what has changed to cause the problem would be appreciated.


More information about the mythtv-users mailing list