[mythtv-users] 3 minor issues

Harry Devine lifter89 at comcast.net
Sun Jan 27 01:34:02 UTC 2008

Harry Devine wrote:
> I have 2 tuners setup in my Myth setup:  a pcHDTV5500 and a Firewire 
> connection to my STB.  I have 1 video source defined for my 
> SchedulesDirect data, and I use that one source for both tuners.  Now, 
> when I go into mythtv-setup and scan for channels on the pcHDTV5500, I 
> get alot of UNKNOWN#110, etc (due to Comcast encrypting almost 
> everything via 5C, I suspect.  Bastards!).  If I go to the Firewire 
> input and click "Fetch channels from listing source", nothing changes.  
> I still have the same set of channels (the 50 that are considered OTA 
> and the rest as UNKNOWN#xxx).  Do I need to setup a 2nd SchedulesDirect 
> lineup and set the Firewire input source to that one?
> Secondly, whenever my Myth box reboots (maintenance, power outage, 
> etc.), the mythbackend process restarts as expected, but it changes the 
> channel on my STB to channel 117.  How can I either stop this from 
> happening, or at least change it to a different channel?
> Lastly, I have asked this before, but none of the suggestions have 
> worked, so I thought I'd ask again.  I installed the 11/19/07 SVN rpm 
> and since then, I can't get mythfrontend to start automatcally.  I've 
> tried /usr/bin/mythfrontend in /etc/rc.local but that doesn't work.  I 
> had MythDora 4.0 on FC6 installed originally.
> Thanks for any help!
> Harry
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
Can I assume by the lack of responses that NOBODY is having issues like 
this?  And NOBODY is using firewire or having their frontends starting 


More information about the mythtv-users mailing list