[mythtv-users] IVTV driver has DMA problems, mythtv viewer doesn't recover.

Jason Sullivan jason0x21 at gmail.com
Sun Oct 15 02:43:17 UTC 2006

Well, it's hard to tell if the show you're recording is having
problems (which, if it's an ivtv problem) while you're watching
another.  I can say that I was also getting these messages
from ivtv1 (which was recording) while watching live TV on ivtv0.
(this is in addition to the situation where I was simply watching live
TV on only one tuner)  The recorded show ended up having hiccups, but
it seems easier to recover from those in a pre-recorded show.

I'll give it a whirl with just one processor tomorrow.

On 10/14/06, chris at cpr.homelinux.net <chris at cpr.homelinux.net> wrote:
> On Sat, Oct 14, 2006 at 03:36:30PM -0400, Jason Sullivan wrote:
> > I've got no problem watching prerecorded TV shows, but when I watch
> > live TV, the back-end has problems with DMA, and the following shows
> > up in the logs...
> I see a lot of messages about "live TV" not working, but nobody
> ever seems to complain about recording one show while watching
> another.  Is there any real difference between the two situations
> as far as the mythbackend is concerned?
> FWIW, you should check out the ivtv mailing list archives (also on
> the gossamer threads web site) as dual-CPU systems seem to have a
> LOT of problems.  It has something to do with the way Linux deals
> with the APICs.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Jason Sullivan
jason0x21 at gmail.com

More information about the mythtv-users mailing list