[mythtv-users] Myth Shutdown/Wakeup not executing

Elvis De La Boyo elvis_de_la_boyo at hotmail.com
Sat Dec 25 23:42:32 UTC 2004

Sorry for responding to my own post and, more importantly, being an idiot.

When you make changes to the mythsetup .....


...  this includes changes to the scripts.  Apparently they are loaded into 

Hopefully at least one other person will learn from this and I won't feel so 

Season's Greetings.

>From: "Elvis De La Boyo" <elvis_de_la_boyo at hotmail.com>
>Reply-To: Discussion about mythtv <mythtv-users at mythtv.org>
>To: mythtv-users at mythtv.org
>Subject: [mythtv-users] Myth Shutdown/Wakeup not executing
>Date: Sat, 25 Dec 2004 20:50:38 +0000
>I'm running mythtv 0.15 on gentoo (backend+Frontend on the same
>node) and I'm rather obsessed with getting Shutdown/Wakeup
>I've installed, configured and tested nvram-wakeup.  Pretty slick,
>even though my mobo was not directly supported.
>I've run through the HowTo describing the mythsetup procedure, that
>seemed pretty straight forward.
>I've wrtitten the 3 required call-out scripts (mythshutdown,
>mythsettime and mythpreshutdown).  Each of those work when executed
>from the command line.
>idle timeout: 5
>max wait: 15
>startup before: 120
>When I exit mythfrontend (and expect the 3 scripts to run in the
>opposite order as listed above), I get nothing.  It's not a
>permissions thing since I've tried running mythfrontend as root too.
>  It's more like escaping (halting) out of the FE is not running the
>3 commands (scripts).  Frankly I'm really hoping I'm blind and just
>missed the "Enable MythShutdown" flag.  But I sure can't find 
>The set up was logical and felt right.  Thanks for any advice.
>mythtv-users mailing list
>mythtv-users at mythtv.org

More information about the mythtv-users mailing list