[mythtv] Graphical Setup

aaron aiperl at rogers.com
Sat Feb 1 15:37:09 EST 2003


As far as I know, yes, mythbackend is running. Myth seems to be working just
fine (I can watch live tv, for example), except that the setup button isn't
doing anything.

-- 
|\/\ aaron \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/|
|                                                                        |
|  Chicago, n.:                                                          |
|      Where the dead still vote ... early and often!                    |
|                                                                        |
|/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\|

... 15:37:03 up  6:02,  1 user,  load average: 0.22, 0.39, 0.37


On 01 Feb 2003 12:58:55 -0700 spake Bryce of:

> Is mythbackend running in addition to mythfrontend?  I believe that the
> frontend gets it DB access (information?) from the backend and without
> the backend, setup may not run.
> Just a thought.
> 
> On Sat, 2003-02-01 at 12:34, aaron wrote:
> > Hi,
> > Sorry to clutter the list again with probably a simple problem...
> > 
> > Recently I switched from Myth 0.7 to the CVS tree. Everything seems to be
> > working fine, except that when I choose "setup" from mythfrontend, nothing
> > happens.
> > 
> > I know that 0.7 has no graphical setup, but I'm not using 0.7. I thought
> > maybe it had to do with my /usr/local/share/mythtv directory, so I removed
> > it and did "make install" again, but it didn't help. I do notice that
> > settings.txt is gone... so I would assume that means I'm "supposed" to
> > have a graphical setup.
> > 
> > I have no trouble running the setup tool from the setup directory, but I'm
> > pretty sure that's not the same thing, particularly because it has no
> > options for recording quality and such.
> > 
> > Any suggestions? I think I've updated my database to the required level,
> > if that's relevant...
> > 
> > Thanks...


More information about the mythtv-dev mailing list