[mythtv-users] PVR350 problems with Myth 0.25.2

Tim Scholl tascholl at gmail.com
Wed Sep 12 13:59:46 UTC 2012

On Wed, Sep 12, 2012 at 9:39 AM, Neil Bird <neil at fnxweb.com> wrote:

> Around about 12/09/12 09:56, Dave Pearson typed ...
>  This won't be any help to you, but I am experiencing similar problems with
>> my PVR250's (I've got one in my MBE and one in my SBE). I sometimes get a
>> flashing stripe about 20% of the height of the screen at the top - it's as
>> if it's being torn from the image (if that makes any sense).
>   OK, time for an AOL moment:  me too.
>   Except, I have 0.24.x still (with my PVR-350), and I only ever use it
> (the card) for s-video in:  it's not configured for TV (and wouldn't work
> now, anyway, as all our analogue channels have been turned off).
>   Maybe once a month I get a stuffed recording like that (my flashing
> strip *seems* to be a distorted checker board pattern), and the problem
> lasts for the whole recording.  I've never noticed it run into another
> (back-to-back) recording, but that situation may not have ever occurred.
>   I had initially thought it was my satellite box, but I've come to
> believe it's my card (or, at least, PVR-based), and had just thought it was
> starting to go (so I'm going to get a new s-video card for the new box I'm
> building up).
>   It hasn't always done it, but I couldn't say it started after a Myth
> update though.

I'd save your money and hold off on buying a new card.  The symptoms I is
see is either the flashing bar, or the same "(flashing strip that *seems*
to be a distorted checker board pattern)" that your seeing.

Tim Scholl
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20120912/dbf2c109/attachment.html>

More information about the mythtv-users mailing list