[mythtv-users] PVR350 problems with Myth 0.25.2

Tim Scholl tascholl at gmail.com
Wed Sep 12 00:48:16 UTC 2012

Since upgrading to Myth 0.25.2 I've been having problem with channel
switching on my PVR350. I have two tuners one PVR350, and one HDHomerun.
Tuning problems are mainly with the PVR350.

I am experiencing long delays when switching to, or changing channels on
the PVR350. At times I also get a flashing or pixelated line across the
top of the screen. If I exit and re-tune the same channel it's usually
gone. I also get recordings that are the same way, so that eliminates a
video driver issue.

When it does work after a channel change it takes up to 20 sec before it
actually displays the video on the new channel ( while waiting it shows a
still shot of the previous channel but I can hear sound from the new

If it doesn't work I get an "Error opening jump program file buffer" and am
returned back to the menu. which happens 50% of the time. Then I can't use
the card without rebooting.

If I look at the backend status it says that it's watching live TV on the
channel and tuner I tried to tune or change to.

Has anyone else seen this, or have a fix?


Tim Scholl wrote:
> Has anyone else seen this, or have a fix?

A fix, no... A work around, possibly.

As someone pointed out to me with my issue with changing channels on my
HVR-2250 (analog side), is to jump to a digital channel on the HDHR and
then to an analog channel that you want.

It does work.


For some reason. I never received an email with the reply but did see it on
Mythtv - Users.

I tried your suggestion and it does work but it is a pain in the butt to
have to do.

I am wondering if there a ticket open on this problem?

Thanks in advance.

Tim Scholl
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20120911/57f25161/attachment.html>

More information about the mythtv-users mailing list