[mythtv-users] Composite / All Available inputs used error

Michael T. Dean mtdean at thirdcontact.com
Wed May 2 15:23:41 UTC 2012

On 05/02/2012 10:00 AM, Jim Stichnoth wrote:
> On Mon, Apr 30, 2012 at 8:57 AM, Michael T. Dean wrote:
>> On 04/30/2012 11:29 AM, Raymond Norton wrote:
>>> I forgot to mention that: I originally had them both in the generic group,
>>> but created a new group when I had problems. Will go back to mpeg and one
>>> group and report back.
>> Note, also, that you may need to switch to a different card, then change to
>> channel 100--there was/is (might be fixed in current -fixes?) an issue where
>> it wouldn't treat other inputs on the same card that's in use for Live TV as
>> available.  Jim Stichnoth was working on this issue and could probably give
>> you a more definitive/up-to-date answer.
> In pre and early 0.25, there were a number of problems with changing
> Live TV channels when the source and/or destination tuners were part
> of input groups.  I only evaluated and fixed them in 0.25 (after other
> fixes by Daniel K. and others), but I'm sure at least some of the
> problems must have been present in 0.24.  If you upgrade to 0.25-fixes
> and still see problems, we can get them fixed.

Ah, yes.  I completely missed the mention of 0.24.

Anyone who uses Live TV should /definitely/ upgrade to 0.25-fixes as 
soon as possible.  It's has better support for Live TV than any previous 
version of MythTV--and it generally works the way people want.


More information about the mythtv-users mailing list