[mythtv-users] HDHR tuners just died?

bhaskins bhaskins at chartermi.net
Fri Mar 2 04:14:54 UTC 2012

On 03/01/2012 06:56 PM, Jay Foster wrote:
> On 3/1/2012 7:56 AM, Paul Stillwell<bigboi at wackywombats.com>  wrote:
>> I have one of the original HDHRs and it looks like the tuners in it just died. I have it connected to an OTA antenna and it has worked fine for years (small amount of pixelization sometimes). Over the past couple of weeks I have noticed that it will record ok, but some of the recordings are unwatchable (lots of pixelization, almost 0 sized recordings). Needless to say this is causing the WAF to plummet! Last night I ran the HDHR GUI to see what the signal strengths are, and it saw the tuners, but didn't find any channels. I can ping it, but nothing else seems to work. When I tried to record something with it, the tuner lights didn't even come on so I think it's dead.
>> Has anyone else seen this? I wouldn't expect this kind of thing since it doesn't have any moving parts?
>> Paul
> I had that same problem last year with one of my HDHRs.  Since I have
> three HDHRs, I swapped the power supply with one of the still working
> ones, and that fixed the problem.  I purchased a replacement power
> supply from Silicon Dust.  My original supply was not one that was
> originally recalled.
> Jay
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users
Same problem but I just repaired the power supply.
Mine was not one on the list and it failed one month after
the warranty expired ( bad line cap ).

More information about the mythtv-users mailing list