[mythtv-users] Video storage group settings?

Greg greg12866 at nycap.rr.com
Fri Nov 18 16:13:10 UTC 2011

On 11/18/2011 05:53 AM, Blaine Price wrote:
> I had some failing hardware so I moved my Mythbuntu 11.10 system from
> one machine to another. I thought I had done everything correctly:
> 1. I backed up the database settings by following the instructions here:
> http://www.mythtv.org/wiki/Database_Backup_and_Restore
> 2. I copied the recordings and videos directories from
> (/var/lib/mythtv/recordings and /var/lib/mythtv/videos) to a temporary
> drive
> 3. I rebuilt the new Mythbuntu 11.10 machine, stopped it, restored the
> database, copied the recordings and videos directories back, and
> restarted the backend.  I had to change the IP address in the process
> but I reset it in the General settings on both the frontend and
> backend.
> The recordings all came back on the new machine but the videos did
> not: I could see the list of old videos in the front end (with no
> coverart) but myth couldn't find them. I noticed there were no storage
> groups set on the new machine so I created a storage group for videos
> and images and pointed them back at /var/lib/videos but this didn't
> work.
> Can someone tell me how I can get myth to see the videos in this path?
> cheers,
> Blaine
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users
Did you scan? "M" scan for changes. Plus check for permission errors...

More information about the mythtv-users mailing list