[mythtv-users] MythTV Hardware Upgrade Questions

Aaron aaron at rb303.net
Mon Jun 27 20:07:50 UTC 2011

On Mon, Jun 27, 2011 at 3:51 PM, Mark Boyum <mark at boyum.us> wrote:
>>> It does work fine most of the time, but I seem to be having a problem
>>> with the box locking/pausing when a show begins or ends. The hdd light
>>> comes on for about 5 seconds then everything returns to normal. I only
>>> record HD streams; primarily broadcast channels, and SpeedTV (F1
>>> Races). VDPAU is working and CPU use for watching is minimal.
> Have you been following the "Playback problem -- random short pauses"
> thread on the mailing list?  Perhaps this is your issue?  I do not
> thing that adding new hardware will resolve these problems.  If you
> look through that whole thread there are a few suggestions for fixing
> some if the known causes but I think we are still waiting on some bugs
> to be squashed.
> I could be wrong, haven't followed the list that closely as of late.
> -Mark
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users

Yes, I have been following it. I have tried a number of fixes
mentioned. One of the fixes was me not thinking my hardware was fast
enough. I honestly would rather not upgrade, as I do have both
Firewire recording and SPDIF working so beautifully on this system.
But the wife is getting rather annoyed, and well... I want to get it
fixed asap...  Of course then again, she would really be annoyed if I
dropped $340 and it didn't fix the problem.

More information about the mythtv-users mailing list