[mythtv-users] Does MythWeb assume your Poster directory is in your home directory?

Greg Grotsky spikeygg at gmail.com
Sat Nov 28 02:55:43 UTC 2009

On Fri, Nov 27, 2009 at 7:35 PM, Greg Grotsky <spikeygg at gmail.com> wrote:

> I'm getting deep into coverfiles and movie posters with all my mythvideo
> content.  I have recently added a new frontend and in order to make the
> posters easily available to the new machine I relocated all the mythvideo
> content to a directory that is not in ~/.mythtv/MythVideo/.  When I
> relocated everything myth worked as expected but MythWeb now does not show
> any screenshots/coverfiles and the urls for them is really weird, stuff
> like:
> "The 'Burbs" poster link should be:
> http://mythbox/mythweb/data/video_covers/The_Burbs-1989.jpg but it is:
> http://mythbox/mythweb/data/video_covers/bs-1989.jpg
> "Ace Ventura: Pet Detective" poster link should be:
> http://mythbox/mythweb/data/video_covers/Ace_Ventura_Pet_Detective-1994.jpgbut it is:
> http://mythbox/mythweb/data/video_covers/tura_Pet_Detective-1994.jpg
> It looks like it's chopping the same amount of characters from the
> beginning of the file location but I don't know how to fix it.  I'm thinking
> this is in some php file somewhere.  Little help?
> Thanks,
> -Greg

Nevermind, I figured it out.  I forgot to update "VideoArtworkDir" in the
'settings' table from mythconverg...

got it updated and now all is well again!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20091127/a585ca01/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list