[mythtv-users] mythbackend stops responding with HDPVR

John Hoyt john.hoyt at gmail.com
Sat May 2 13:55:39 UTC 2009

On Sat, May 2, 2009 at 2:35 AM, john <jppoet at gmail.com> wrote:

> On May 1, 2009, at 9:18 PM, John Hoyt wrote:
> On Tues, 21 Apr 2009
> P S <guierrmo[at]gmail.com> wrote:
> > I have been running with this patch for a few days now, it really does
> help.
> Sorry, I finally got time to look into this problem (as well as upgarde my
> system to the latest Mythbuntu).  From my "upgrade", I played around with
> installing with and without the DeviceReadBuffer patch.  Without the patch
> installed, I managed to reproduce on several occasions the freezes
> originally described in the chain, with the patch applied I am back to
> having no freezes.
> Is there any insight as to why this patch has not yet been committed to
> trunk?
> Probably a lack of testing with non HD-PVR capture devices.
> I have two HD-PVRs and two HDhomeruns which work perfectly with that patch
> applied.  However, I do not have any DVB, pvrusb, pvr-x50, etc capture
> devices.  If people with other capture devices would try that patch and
> report that it does not cause any problems, the patch would probably
> get committed.
> John
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

I have run with that patch with an AverMedia A180 and PVR-150 (it's what the
HD-PVR replaced) in the past and currently an Hauppauge HVR-1800 and can
report no problems with either.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20090502/3d055274/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list