[mythtv-users] mt2060 I2C read failed, Nova-T 500, lotīs of strange errors.

Henrik Beckman henrik.list at gmail.com
Wed Feb 11 07:36:47 UTC 2009


You donīt happen to have bad/low reception?
Adding ~1000ms on opening the card(s) in myth-setup and not running EIT
is/was two ways to avoid the I2C problems.

Also on 8.10 IIRC and the DVB-T code tree is *maybe* four months old, I
remeber the I2C being marked as fixed then, need to check if loads firmware
is 1.20 or 1.10.


On Tue, Feb 10, 2009 at 10:55 PM, Oliver Maunder
<mail at olivermaunder.co.uk>wrote:

> 2009/2/10 Henrik Beckman <henrik.list at gmail.com>:
> >
> > Been therew done that for years now, I have a recent enough version of
> both
> > firmware and driver for it not to happen.
> > Iīll give it a go again when I get some spare time.
> >
> > /Henrik
> Hi Henrik
> I'm having the same problems wit a similar setup. My backend is
> running Ubuntu 8.10, so should be fairly up to date.
> Everything I've read says that these problems shouldn't be happening
> anymore - and it is much better than when I first started using the
> card.
> I haven't had much time to look at this problem recently, so I just
> wrote a cron job that checks the logs every 5 minutes and restarts
> mythbackend if it finds any MT2060 errors. Hardly ideal but it keeps
> the system running!
> If I find anything I'll post it to the linux-dvb list, but if I find a
> fix I'll post a message here.
> Olly
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20090211/af0c84fb/attachment.htm>

More information about the mythtv-users mailing list