[mythtv-users] mythvideo 0.22 and subtitle menu

James Klaas jklaas at appalachian.dyndns.org
Mon Dec 21 22:04:42 UTC 2009

On Mon, Dec 21, 2009 at 4:36 PM, Jim Stichnoth <stichnot at gmail.com> wrote:
> On Mon, Dec 21, 2009 at 11:52 AM, James Klaas
> <jklaas at appalachian.dyndns.org> wrote:
>> I have a myth frontend with VDPAU and I'm running 0.22.
>> I have a number of fansubs that I used to be able to watch nearly
>> flawlessly in vlc in 0.21.  I haven't gone through and set up vlc yet
>> to test it out, but I have been very impressed with the smoothness of
>> the internal player and I would like to use that.  On the videos that
>> I can get the subtitles to work, they look fantastic.  Unfortunately,
>> that's only one series.  The rest of the series' I have I can't seem
>> to get the subtitles to work.
>> If I try to turn on the VBI CC stuff it doesn't work.  There don't
>> seem to be any subtitle menus showing up either.  I went through the
>> setup to make sure the boxes were checked to show the subtitles.  I
>> would really like to get this to work with the internal player.  Is
>> there something I should be looking for to get this to work?
> You may be running a version of 0.22 that has a problem with the "."
> character in the subtitle file name.  For example, "my-video.srt"
> would show subtitles but "my.video.srt" would not.

I don't have any subtitle files.  They're all in the movie file.

> Jim
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users


More information about the mythtv-users mailing list