[mythtv-users] Flashplayer problems in www on myth [partial solution]

Brad DerManouelian myth at dermanouelian.com
Fri Jun 27 04:42:59 UTC 2008

On Jun 26, 2008, at 9:33 PM, Alen Edwards wrote:

>> I replaced my web browser menu item to EXEC /usr/bin/firefox so I
>> don't bother with MythBrowser at all. It still "feels" like MythTV
>> since I launch it from the myth menu and Myth comes back when I am
>> done with the browser. :)
> Did firefox start when you did "Information Center" -> "www" ?


> I did
> exactly what you did and it would not start firefox from within the
> "www" menu.  Perhaps I missed something.

Probably didn't follow these instructions:

>> You need to play with your alsa (or whatever sound system you're
>> using) settings to get the sound to work in Firefox. I never got mine
>> working in x86_64. I switched to i386 and it started working. I'm  
>> lazy.
>> -Brad
> I think what you are saying is that I need to configure alsa default
> device to output to spdif so that even without passthrough, I get
> spdif.  This is a subset of what is in the alsa wiki in the section  
> for
> multi.  However, as far as I can tell that documentation doesn't work.
> I have not seen anyone say it works and I have seen many say they  
> could
> not get it to work.  I got spdif working fine with passthrough, but  
> not
> through alsa itself.  That works fine for MythTV but firefox doesn't
> seem to support passthrough.  If you know some documentation that  
> works
> I would love to know about it.

Nope. It just started working when I took the lazy way out and  
installed F8 i386. I didn't question it.

More information about the mythtv-users mailing list