[mythtv-users] SVN - compile error - libavcodec

A JM vbtalent at gmail.com
Sun Dec 21 20:07:41 UTC 2008


Running qmake before make seems to have gotten rid of the mythconfig.mak
error I was having, its been a while since I've compiled Myth,  now I'm
seeing a new error. This is an Ubuntu machine running SVN 19412.

After reading through the -dev list I don't see that there is a fix or maybe
I missed it, anybody experiencing the same???

cd libs && make -f Makefile
make[1]: Entering directory `/home/mythtv/mythtv/libs'
cd libavutil && make -f Makefile
make[2]: Entering directory `/home/mythtv/mythtv/libs/libavutil'
make[2]: Nothing to be done for `first'.
make[2]: Leaving directory `/home/mythtv/mythtv/libs/libavutil'
cd libavcodec && make -f Makefile
make[2]: Entering directory `/home/mythtv/mythtv/libs/libavcodec'
ccache gcc -c -pipe -march=pentiumpro -fomit-frame-pointer -O3
-D_ISOC99_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=200112 -fasm -std=c99 -pthread -Wall
-Wno-switch -Wdisabled-optimization -Wpointer-arith -Wredundant-decls
-Wno-pointer-sign -Wcast-qual -funit-at-a-time -Wwrite-strings
-fno-math-errno -w -D_REENTRANT -DPIC -fPIC  -Di386 -D_GNU_SOURCE
-D_FILE_OFFSET_BITS=64 -DHAVE_AV_CONFIG_H -D_LARGEFILE_SOURCE -DHAVE_XVMC
-DHAVE_XVMC_VLD -I/usr/share/qt3/mkspecs/default -I. -I.. -I../.. -o
dsputil_mmx.o i386/dsputil_mmx.c
i386/h264dsp_mmx.c: In function 'put_h264_qpel4_h_lowpass_3dnow':
i386/h264dsp_mmx.c:1891: error: can't find a register in class
'GENERAL_REGS' while reloading 'asm'
make[2]: *** [dsputil_mmx.o] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/mythtv/mythtv/libs/libavcodec'
make[1]: *** [sub-libavcodec] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/mythtv/mythtv/libs'
make: *** [sub-libs] Error 2
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20081221/caddc0d4/attachment-0001.htm 


More information about the mythtv-users mailing list