[mythtv-users] Can't watch live TV over firewire

Matt Emmott memmott at gmail.com
Sun Sep 30 00:42:30 UTC 2007

On 9/29/07, Jerry Rubinow <jerrymr at gmail.com> wrote:
> On 9/23/07, Matt Emmott <memmott at gmail.com> wrote:
> > I've been running Mythdora 4.0 with 0.20.2 for a couple weeks now. Today
> I
> > picked up a Scientific Atlanta 3250HD hi-def box from Charter. I
> installed a
> > PCI Firewire card in the machine today and was able to 'talk' to the STB
> > using the firewire_tester binary in the contrib folder. I set up the
> > firewire port as a tuner card in Myth but was having trouble switching
> > tuners while watching live tv, so I blew away my main tuner in mythtv
> setup
> > (A PVR-150). Now, when I select Live TV I see the STB change to channel
> 560,
> > but after a few seconds I'm dumped back to the main mythtv screen. The
> > errors in the terminal include the following:
> What station is on channel 560?  Do you know for sure it's
> unencrypted?  If Allan's suggestion of using test-mpeg2 doesn't
> produce something watchable, that might be the case.

560 is ESPN Classics, which I don't get. I have no idea why the  Firewire is
tuning to that channel but now that you say that I'm guessing it's a setting
in Mythsetup. I'll take a look at how I have it configured.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070929/19971f75/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list