[mythtv-users] EPG channel order question

Ryan Steffes rbsteffes at gmail.com
Thu Sep 20 15:37:51 UTC 2007

On 9/20/07, Ryan Rustong <ryan.rustong at gmail.com> wrote:
> >
> > After doing either of the second two above, have you tried going into TV
> Settings and changing your channel sort?
> >
> > That would be under (in the default menus) Utilities/Setup->Setup->TV
> Settings->General
> >
> > First option is channel ordering.  Options are channel name or channel
> number.
> > --
> > Doug
> >
> > _______________________________________________
> > mythtv-users mailing list
> > mythtv-users at mythtv.org
> > http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
> >
> >
> I had not previously changed that because it was set to order by number.  I
> did try changing it now just to see, and indeed it orders by channel name
> which is way out of order.  I have also deleted all my sources, tuners and
> channels and rescanned multiple times with the same results.  Any other
> ideas for me to try?
>  OT question:  I have only posted to this list once or twice before, so I'm
> trying to figure out the correct way to do it.  I notice that my question
> does not have [mythtv-users] at the beginning of the subject.  I assumed
> that since it was on every other post it was put in there by the mailing
> list.  Am I supposed to put that in there?  Or is that gmail not showing it
> correctly because I started the thread?

To make sure I'm understanding this correctly, when you view the
channel info in MythWeb's settings, it displays at 903-1 in the
channel num box, but that shows up intermixed with 03 and 04 in the

Have you tried something radically different, like #03-1?

As for the subject line/gmail question, you're seeing the one you sent
that doesn't have the subject line tag and footer added by the list,
but we're seeing the one the mailing list sent out that does.


More information about the mythtv-users mailing list