[mythtv-users] Yet another lineup change question (but it should have worked!)

Michael T. Dean mtdean at thirdcontact.com
Thu Sep 13 01:34:50 UTC 2007

On 09/12/2007 07:57 AM, Jason Sullivan wrote:
> On 9/9/07, Jason Sullivan <jason0x21 at gmail.com> wrote:
>> I recently had a lineup change in my cable listings.  Schedules Direct
>> has the correct (new) data, and I've run "mythfilldatabase
>> --do-channel-updates".  Theoretically, according to the list archives
>> (like this one http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/162207),
>> that's all I should need to do, right?
>> Well, that doesn't seem to work.  The old channel name is still in the
>> mythweb listings and still in the channel browser on the frontend.
> So, since this still isn't working, and there's a (presumably)
> collective shrug from the list populace (well, except for the "me too"
> posts), how would I go about debugging this?  Near as I can tell, the
> XML files aren't kept around.
> Using an XMLTV grabber tells me that the new channel is being provided
> by SD (the right name shows up when it says "Adding new channel:", and
> when I download the data, the right data seems to be in the XML file.
> The old channel is certainly there.
> So it seems like mythfilldatabase isn't working as advertized (or at
> least as folks say it's supposed to work, maybe the wiki is wrong or
> something).  Where do I go to debug it from here?
> Or should I just give up now, and do the magic dance of deleting and
> recreating my sources?  Because that would work, even though it
> totally sucks.

IMHO, yes.  I'd guess you have garbage in your config, now, so mfdb is
doing exactly what it should, but you're seeing the garbage, instead.

Mike "Delete All" Dean

More information about the mythtv-users mailing list