[mythtv-users] Yet another lineup change question (but it should have worked!)

Jason Sullivan jason0x21 at gmail.com
Wed Sep 12 11:57:08 UTC 2007

On 9/9/07, Jason Sullivan <jason0x21 at gmail.com> wrote:
> I recently had a lineup change in my cable listings.  Schedules Direct
> has the correct (new) data, and I've run "mythfilldatabase
> --do-channel-updates".  Theoretically, according to the list archives
> (like this one http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/162207),
> that's all I should need to do, right?
> Well, that doesn't seem to work.  The old channel name is still in the
> mythweb listings and still in the channel browser on the frontend.

So, since this still isn't working, and there's a (presumably)
collective shrug from the list populace (well, except for the "me too"
posts), how would I go about debugging this?  Near as I can tell, the
XML files aren't kept around.

Using an XMLTV grabber tells me that the new channel is being provided
by SD (the right name shows up when it says "Adding new channel:", and
when I download the data, the right data seems to be in the XML file.
The old channel is certainly there.

So it seems like mythfilldatabase isn't working as advertized (or at
least as folks say it's supposed to work, maybe the wiki is wrong or
something).  Where do I go to debug it from here?

Or should I just give up now, and do the magic dance of deleting and
recreating my sources?  Because that would work, even though it
totally sucks.

Jason Sullivan
jason0x21 at gmail.com

More information about the mythtv-users mailing list