[mythtv-users] Sirius on Mythtv Broken - Sipie

David Stuller dcstuller at hotmail.com
Fri Nov 30 01:28:05 UTC 2007

Thanks Scott, that helped but now I can't get it to stop playing :-)  The sipie_kill is no longer working. (well it kills the sipie_myth pid but mplayer just keeps playing.  I was wondering if you or anyone else might have had this issue and could instruct me on how to fix it.
Harry Devine wrote:> David Stuller wrote:
>> I noticed my Sirius "non"-plugin for mythtv is no longer working.  >> When I went to the wiki for installation they said it broke back>> in early november.   Has anyone figured out how to get it to work >> again??? >> ----------------------------------------------------------------------->>   > I tried to get this working in September, but was unsuccessful.  I > posted a question to the list, but nobody responded to it.  I even > emailed the author, but he never got back to me either, so I dropped > it.  I'd like to get this working though, so I'm going to keep an eye on > this thread.  If I happen to see anything, I'll let you know.These posts got me working again.  Small change to the code.Scotthttps://sourceforge.net/forum/message.php?msg_id=4622144http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=1869165&forum_id=697500https://sourceforge.net/forum/message.php?msg_id=4621929
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20071129/d42360c8/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list