[mythtv-users] Odd behaviour during Fast Forward

Ashley Bostock abostock at gmail.com
Thu Nov 22 11:33:25 UTC 2007

On 21/11/2007, gibble <gibble at gmail.com> wrote:
> Hello,
> Sometimes, while watching a show, some commercials aren't flagged
> properly,
> or while I'm watching buffered live tv they come on and I want to FF.  It
> starts of 3x, 5x (etc...) anyhow, what happens, is instead of muting the
> sound and just fast forwarding the video, it keep trying to play the sound
> while it's speeding along, causing it to fast forward quite slowly, even
> on
> 120x, it might take 2 seconds to skip 5...because it jumps ahead, then
> stops
> while it tries to play sound, then jumps ahead, then stops while it tries
> to
> play sound.
> It's rather annoying, and oddly, not a constant problem, but more frequent
> than not.
> With the commflagging being relatively inaccurate this season compared to
> last, not being able to fast forward easily is really a bother.
> Is or has anybody else encountered this?  And if so, any suggestions on
> resolving it so it fast forwards properly.
> Thankyou
> -C
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Odd-behaviour-during-Fast-Forward-tf4852483s15552.html#a13884807
> Sent from the mythtv-users mailing list archive at Nabble.com.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

I raised a ticket about that bug the other day...

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20071122/683088f7/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list