[mythtv-users] digital box-->Mythtv-->tv - partial display

Tom Rogers tom at generalgau.com
Sat Mar 17 16:26:00 UTC 2007

Problem fixed.

Turned out to be an issue with the Comcast digital box.

Tom Rogers wrote:
> I have a FC6-based MythTV (I used Jarod's excellent guide) that I'm 
> having a problem getting it to display correctly with my digital cable 
> box and my TV.
> The set up goes:  cable feed (coax) --> Motorola DCT2000 (Comcast) --> 
> MythTV (via coax to a PVR-150) --> TV (via SVideo)
> My problem is I can get the channel info (at the bottom of the screen) 
> for my digital cable, but the station itself doesn't ever display.  When 
> I change the channel, either via the Comcast remote or the MythTV 
> remote, I see the channels (Comcast and MythTV respectively) change.  I 
> know the MythTV box needs to change the channel via the IR output, but I 
> haven't gotten that far yet.
> I have the MythTV box set to channel 3.
> I've tried both SVideo and composite to the TV and both coax and 
> composite from the cable box, but nothing seems to change.  I figure I'm 
> almost there, as I do see the channel info on the bottom of the screen, 
> but I'm at a loss as to why the channel itself doesn't show up.
> If I take the coax from the MythTV box and plug it into the TV, the 
> stations (Comcast digital) comes up fine.  If I take the cable feed and 
> plug it directly into the MythTV box, the channels display just fine 
> (but I lose the extra channels offered by digital cable).
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list