[mythtv-users] Linux noob needs help troubleshooting myth plug-in problems

Brad Fuller bradallenfuller at yahoo.com
Sat Mar 3 20:29:24 UTC 2007

Jeff wrote:
> I need help figuring out why my media does not display or play in Mythtv 
> plug-ins like Mythmusic, video or pictures. I've been using Linux for 
> about two weeks now and I have no way of knowing what's wrong.
> Here's the setup:
> I installed MythTV .20 on FC 6 using Jarod Wilson's webpage. The Backend 
> works, the databases appear to be populated and the frontend loads. But 
> when I try to use Mythmusic, Mythvideos or Mythpictures, the screens 
> display,but there is no media content and non of the buttons seem to 
> function.

All 3 of these are plugins and use their own directories. Did you setup 
each one? S

> I've been trying to figure this out for several days now and have gotten 
> no where. I could really use some help with this.
> ------------------------------------------------------------------------
> No need to miss a message. Get email on-the-go 
> <http://us.rd.yahoo.com/evt=43910/*http://mobile.yahoo.com/mail >
> with Yahoo! Mail for Mobile. Get started. 
> <http://us.rd.yahoo.com/evt=43910/*http://mobile.yahoo.com/mail >
> ------------------------------------------------------------------------
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list