[mythtv-users] MythTV and the NVidia 8800

ryan patterson ryan.goat at gmail.com
Tue Jan 30 18:44:32 UTC 2007

What decoder are you using for playback in mythtv?  Maybe the problem is
with XVMC.  Try all the decoders to see if any work.

On 1/30/07, paul smoke <subconsciousrx at hotmail.com> wrote:
> On 1/29/07, Ryan Patterson <ryan.goat[at]gmail> wrote:
> >Could you actually tell us what doesn't work. Does x.org work? Does
> >mythfrontend work at all? Does watch TV cause this black screen?
> x.org works.  mplayer works.  the menu on myth works.  The preview window
> on
> myth works.   Playing back a video in Myth is very much broken.   A black
> Screen is the only thing that is seen with xv.  If xv is turned off then
> Myth can play back a video.   Albeit very slowly.  And the aspect ratio is
> messed up.
> On http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=83818  AaronP NVIDIA
> Corporation wrote:
> >If the same video works in Mplayer and not in MythTV, then that sounds
> like
> >a MythTV bug.
> Again I have no idea if it is Myth or the driver causing this bug.   But
> it
> does EXIST.   I can only hope that one side will blink and fix the
> problem.
> Until then do not purchase a 8800 thinking that it will be useful in a
> dual
> boot box for Myth.  For the past month mine has been gathering dust.
> _________________________________________________________________
> Free Alerts: Be smart - let your information find you!
> http://alerts.live.com/Alerts/Default.aspx
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Ryan Patterson
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070130/21ad7150/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list