[mythtv-users] PVR-350 TV-out + TV-sound

ryan patterson ryan.goat at gmail.com
Sun Jan 14 14:28:23 UTC 2007

Did you check the setting "Use the pvr-350's tv out / MPEG decoder" under
utilities setup::setup::tv settings::playback?  It sounds like you have the
pvr-350 configured for the X server output but not for hardware playback.

If you have the pvr-350 setup correctly then you will get sound from mpeg
video playback only from the pvr-350 and you will get all other sound
(mp3's, mythvieo playback, transcoded playback, etc) from your soundcard.

On 1/13/07, Kirk Patton <kirk_patton at yahoo.com> wrote:
> Hello,
> I am running MythTV .20-0.2ubuntu2 on Ubuntu Edgy with ivtv 7.0 drivers.
> I am using the frame buffer to display X on the TV.  Everything works
> except that I am not able to get sound to go through the TV speakers.  Sound
> only goes through the sound card on the PC.
> I have checked use PVR-350 for sound.  I am able to get picture and sound
> if I bypass MythTV and simply "cat /dev/video48 > /dev/video16".  Might
> anyone have any idea why this would be the case and how to correct it?
> Thanks,
> Kirk
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Ryan Patterson
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070114/46a610b5/attachment-0001.htm 

More information about the mythtv-users mailing list