[mythtv-users] Silly lirc_mceusb2 question

Shanon Mulley shanonmulleyster at gmail.com
Tue Feb 13 20:10:54 UTC 2007

When I first read your post, I thought "I use mceusb2 with FC5, and I
usually keep fairly detailed note - I should be able to help this

Unfortunately when I checked my notes, all I could find was a link:
http://www.bus.ualberta.ca/yma/mythtv/Mythtv.htm .

I just had a look at my modprobe.conf, and I have this line in it:
#alias char-major-lirc_mceusb2
So it seems I read instructions to add it, but it must not have
worked, as I commented it out.

I dont know if this is really what you would call "help".

On 2/14/07, Trey Thompson <treythompson at gmail.com> wrote:
> I'm sorry to ask something so basic, but, this just has me stumped.
> I am trying to fix one of my video problems, so I used yum to install
> the newest nvidia-graphics package from ATRPMS.
> Well, my remote control stopped working.
> So, I poked around, and it appears that the modprobe isn't enabling
> the usb receiver.
> if I MANUALLY do a "modprobe lirc_mceusb2", and then "service lircd
> start", then start the frontend, all is well (irw as well as Myth).
> But I can't seem to get it to automatically go.
> Please, please, tell me how stupid I am and what I forgot.
> Thanks everyone.
> FC5
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list