[mythtv-users] How much horespower for frontend?

Alex Brekken brekkal at gmail.com
Wed Sep 27 18:11:38 UTC 2006

Maybe this has already been asked (though I didn't see it) but have you
tried using Bob deinterlacing?  I'm unable to get playback to be anything
close to smooth unless Bob is enabled.  (and believe me, I've tried
virtually everything)  With Bob enabled, even scrolling tickers are smooth.

On 9/27/06, Brian Wood <beww at beww.org> wrote:
> On Sep 27, 2006, at 11:22 AM, Jason wrote:
> > hmm. man I'm really at a loss. I have done a lot more work with a lot
> > less hardware then you are running right now and have had no issues at
> > all, so Im realy fairly perplexed. This may actually end up coming
> > down
> > th PCI video, but I have  a hard time with that since my Epia 800Mhz
> > board works  very well as a front end.
> >
> I agree that it *should* work for SD.
> Forgive me for not having read every message in this thread, what
> mobo chipset are you using? If it's a VIA chipset you may be a victim
> of the infamous IVTV/DMA problems that some of those early boards
> had. Unfortunately, if that's the problem, I have no solution to
> offer other than replacement.
> Have you narrowed it down to either the recording or the playback
> (ie: do the recordings made while watching liveTV look OK on your
> MVP) ??
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20060927/a0d41743/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list