[mythtv-users] Fresh Install - Not Saving Upcoming Recordings

Chris Strom chris.eee at gmail.com
Sun Sep 17 12:53:07 UTC 2006

Sounds like you forgot to tie a video source (eg zap2it) to your
tuner.  You do this in mythtv-setup with #4 Input Connections.  Choose
your tuner from the list, then make sure that Video Source field has a
value set.


On 9/17/06, Kris Steinwender <mythtv at steiney.com> wrote:
>  Hi all,
>      Working on a fresh install of .20. Front/Backend communications work
> great, mythbackend is working like a charm - ditto for
>  DVD transcoding. Having an issue with the tuner though (PVR-250). While
> it's setup and I've got the channels fetching correctly,
>  whenever I schedule a recording, it never happens.
>      Via the web-ui, "Upcoming Recordings" is always empty. This is
> regardless of whether I set up a manual record or if I choose
>  a program through the guide.
>      In the "Backend Status", nothing is queued. For testing purposes, I
> deleted the PVR-250 and re-added it via mythtv-setup .
>  I noticed this increased the Encoder # to "Encoder 5". However, it still
> didn't solve my problem.
>      At a bit of a whits end, the card definitely works (cat /dev/video0 >
> /tmp/test.mpg) gives me a viewable file.
>      Help! :)
>  -Kris
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list