[mythtv-users] channel switching

Sergei Gerasenko gerases at publicschoolworks.com
Sat Sep 16 00:40:06 UTC 2006

Ok, just found a bunch of entries in syslog saying "tuner 0-0061: tuner
type not set" whenever I try to change the channel (even outside of
mythtv -- using the ivtv tools). This morning I got a kernel upgrade
from Ubuntu (2.6.15-26). But I thought I checked everything... Turns out
not everything! So, I'm going to look into this first. Seems like mythtv has
nothing to do with it.

On Fri, Sep 15, 2006 at 07:44:25PM -0400, Sergei Gerasenko wrote:
> > What input are you using?
> I'm using Zap2It.
> > Are you using an external tuner?
> No, it's a PVR-150.
> > Sounds like either a problem with your channel change script or an 
> > improperly connected video source/input connection.
> Checked the video source/input connection and tuner 1 is connected to
> the Zap2It data source.
> I had a similar problem with 0.18 and the reason for that was indeed the
> video source/input connection. But with 0.18 I saw an error in the log.
> Just to be sure, by video source/input connection you mean the
> association between my tuner and the scheduling information in
> mythtv-setup, right?
> > ----------------------------------
> > Database updates are now done automatically.
> You're absolutely right.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list