[mythtv-users] OS X & MythFrontend 0.18.1 with plugins

Brad DerManouelian myth at dermanouelian.com
Thu Jan 12 01:51:13 UTC 2006

On Jan 11, 2006, at 8:22 PM, David Snider wrote:

> On Jan 10, 2006, at 6:17 PM, Jens Baumeister wrote:
>> On 1/11/06, Jens Baumeister <jens.baumeister at gmail.com> wrote:
>>> No, sorry, I don't, as I currently use the frontend build without  
>>> the
>>> plugins. (IIRC it always crashed upon launch - I
>> Clarifying myself here: The "thesniderpad.com" build *with* the
>> frontend crashes for me - that's why I use the one wihtout the
>> plugins.
> Well, that's a bummer.  It sounds like we have a mixture of people
> who it works for and who it doesn't.   I did compile a new 0.18.1
> with plugins today.  I replaced the one on my site with that build.
> I tested it on my Mac Mini and it worked like a charm.  That probably
> doesn't say much though, since the last one did too..   For those of
> you who can't get it working, let me know.  I'd be interested to see
> the output of uname -a, env, set, contents of .profile and others...
> The more information the better.
> Anyway, if anybody wants to try again, the new build of 0.18.1 is @
> http://www.thesniderpad.com/index.php?
> option=com_remository&Itemid=36&func=select&id=2 Feedback as usual is
> always appreciated.

This didn't work for me. I'm running a straight-up 0.18.1 backend. It  
looks like this was compiled with some other branch. Version claims  
"0.18.2, MythTV project, www.mythtv.org"

However, your 0.18.1 without plugins works ok for me.

More information about the mythtv-users mailing list