[mythtv-users] Crash changing channels

Jared McIntyre jmcintyre at dfsoftware.com
Thu Aug 24 00:54:38 UTC 2006


To answer my question.  I had used the svn label for 0.19, so I tried 
the tarball from the website.  That worked just fine. For whatever 
reason, any version of an svn checkout I get has this problem, but 
not the tarball.  Any ideas why there would be a difference?

>Date: Mon, 21 Aug 2006 18:31:38 -0600
>From: Jared McIntyre <jmcintyre at dfsoftware.com>
>Subject: [mythtv-users] Crash changing channels
>To: mythtv-users at mythtv.org
>Message-ID: <a06230900c10ffff240d1@[192.168.1.197]>
>Content-Type: text/plain; charset="us-ascii" ; format="flowed"
>
>I recently had a harddrive go bad on me so I had to rebuild my
>Mythbackend.  I reinstalled Mandriva 2006, mygrated the data and the
>mythconverg database, rebuilt and installed 1.19-fixes.  Everything
>appeared to run fine, except that the server segfaults when changing
>channels:
>
>2006-08-21 18:27:42.135 Finished recording Emeril Live "New Orleans
>Classics": channel 1047
>0: start_time: 0.036 duration: 1.426
>1: start_time: 0.030 duration: 1.404
>stream: start_time: 0.334 duration: 15.915 bitrate=5325 kb/s
>Segmentation fault
>
>I remembered I had had this problem before when I tried to use
>1.19-fixes, so I uninstalled it and rebuilt and installed regular
>1.19.  The problem persists.  This setup had been working before.
>I'm using a PVR 350 set to tuner=39.  Any ideas?
>
>Jared


More information about the mythtv-users mailing list