[mythtv-users] Mythburn hosed my /video directory

George Galt george.galt at gmail.com
Fri Nov 18 14:15:16 EST 2005

See this thread: http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/161135

The mythburn scripts specifically say that the contents of the temp
directory will be deleted. If you used your /video partition for that,
everything is gone.

Sorry, but this means that there probably isn't anything wrong with your


On 11/18/05, Joshua Fechner <phekno at gmail.com> wrote:
> I had about 15GB of video in my /video directory and wanted to try burning
> some of it onto DVD. I got mythburn and haphazardly ran the install script.
> I told it to use my /video directory for temporary storage of files. When I
> went to run mythburn over the web it seemed to work fine. On looking at my
> system, however, I noticed that the /video directory was now empty and the
> owner of the directory had changed to apache (who I had entered as the owner
> of httpd in the install script. Now when I go to the "Recorded Programs"
> page on MythWeb it still shows all of the shows that were recorded. I have
> tried deleting them but they won't go away. Obviously I did something wrong
> but I don't know what. I could care less that my shows are not there anymore
> but I'm concerned that my system won't work correctly now. Has anyone had
> any problems like this? What did I do wrong?
>  Thanks in advance,
> Phekno
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20051118/5a152afb/attachment.htm

More information about the mythtv-users mailing list