[mythtv-users] Problem with nuvexport and mythtranscode

Chris Petersen lists at forevermore.net
Sun Jun 5 20:17:43 UTC 2005


Kenneth Hadley wrote:
> I just did a fresh reload of my MythTV box (been running 0.16 for quite
> some time but wanted to move to 0.18.1 with a fresh reinstall) following
> the "Fedora Myth(TV)ology" guide.
> I got the box fully operational and recording shows off the DirecTV box
> so I went and downloaded/installed the newest version of nuvexport from
> forevermore.net. I export to XVid so I downloaded the current CVS of
> ffmpeg and compiled with "./configure --enable-mp3lame --enable-libogg
> --enable-vorbis --enable-xvid --enable-gpl" and got a successful install
> (after installing libs of course).
> When I launch nuvexport and attempt to encode a video to XVid I get the
> following message:
> _______________________________________________________
> Now encoding:  Beavis and Butt-head:  Career Day; Safe House
> Encode started:  Sun Jun  5 12:43:41 2005
> Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
>     (Repeats this message at least 27 more times)
> Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
> Waited too long for mythtranscode to create its fifos.  Please try again.
> ________________________________________________________
> Has anyone seen this before?
> PS
> I'm pretty sure ffmpeg is correctly setup because I can run this command:
> ffmpeg -i /video/recordings/1354_20050520160000_20050520180000.nuv
> -vcodec mpeg4 -vtag xvid -b 1200 -r 29.97 -s 624x464 -deinterlace -ar
> 44100 -acodec mp3 -ab 128 test3.avi
> And get a test3.avi file to come out just fine.
> Thanks in advance for any help!
> -Kenneth
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list