[mythtv-users] MythShyte: One unhappy customer

Big Wave Dave bigwavedave at gmail.com
Tue Jul 19 16:00:59 EDT 2005

What is the framrate of your captured videos?
Is this HD?
Are you using xvmc?
How much RAM do you have?
What chipset is your motherboard using?
What resolution are you outputing?

I'm sure others will have more questions... but I'm sure those are
some things people will need to know before they can help.


On 7/19/05, antec <antec30 at hotmail.com> wrote:
> I am atill getting prebuffer pause even though I have done everything
> recommended in the documentation pages: 
> * bought and installed a geforce card 
> * got xwindows working with nvidia 
> * upgraded machine to a P3-1Ghz. (not a celeron!) 
> * checked and reconfigured all of the TV settings under mythtv. 
> Mythtv on my system was build using fc3 and atrpms. So I compiled nothing. 
> Am I missing something crucial here, or is this just a case of sloppy code.
> This project has cost me time and money to get a result that is no better
> than "myth-shyte". After all, why would I now go and buy a p4-3.3 to watch
> tv, when I can just plug in my P1 and do the same thing (without buffering
> naturally). 
> Unless Im blind in both eyes and delusional, I think the next step is to
> return to freevo aka bugvo and give mythtv the myth-skip. 
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

My MythTV Box: 
Are Your Friends Lemmings? 
-- http://www.lemmingshirts.com

More information about the mythtv-users mailing list