[mythtv-users] Re: CRTIICAL: don't know why it happens [please help]

Neil neil-on-mythtv at restricted.dyndns.org
Mon Feb 28 17:37:36 UTC 2005

I saw another error in my log. Where is this related too? 

2005-02-27 22:38:11.761 nVidiaVideoSync: VBlank ioctl did not work, 
unimplemented in this driver? 



Brady writes: 

> Notice the lines:
> 2005-02-27 22:38:10.833 Using XV port 145
> X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8
>   Major opcode:  141
>   Minor opcode:  14
>   Resource id:  0x1bf
> 2005-02-27 22:38:10.861 Couldn't get the color key color, and we need it.
> You likely won't get any video. 
> My guess would be that it is something to do with XV. I have no clue
> what though as I am not a X expert. 
> On Sun, 27 Feb 2005 22:53:13 -0600, Neil
> <neil-on-mythtv at restricted.dyndns.org> wrote:
>> I need help here again. I am using crt monitor and a Mitsubishi 48" HDTV. My
>> myth machine connects to my hdtv via DVI cable. 
>> Using this xorg.conf, http://restricted.dyndns.org/twinview_xorg.conf.txt -
>> everything is awesome. My xinerama in mythfrontend is set to 1 here. 
>> Using this xorg.conf with VGA cable removed, only DVI cable is connected,
>> http://restricted.dyndns.org/singlehead_xorg.conf.txt - I am able to display
>> X at 1080i. I am even able to run mythfrontend and able to see the menus. My
>> xinerama is set to 0 here since I only have 1 output and that is the hdtv.
>> But when I start watching livetv or recorded programs, I just get a blank
>> screen and stuttering sound. Please see the mythfrontend log that I have
>> captured. And maybe, you can tell me what I forgot to change. Here it is:
>> http://restricted.dyndns.org/mythfrontend_log.txt 
>> Please help. Any help will be greatly appreciated. 
>> Thanks, 
>> Neil
>> _______________________________________________
>> mythtv-users mailing list
>> mythtv-users at mythtv.org
>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users 

More information about the mythtv-users mailing list