[mythtv-users] CRTIICAL: don't know why it happens [please help]

Brady liquidgecka at gmail.com
Mon Feb 28 09:16:01 UTC 2005

Notice the lines:
2005-02-27 22:38:10.833 Using XV port 145
X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8
  Major opcode:  141
  Minor opcode:  14
  Resource id:  0x1bf
2005-02-27 22:38:10.861 Couldn't get the color key color, and we need it.
You likely won't get any video.

My guess would be that it is something to do with XV. I have no clue
what though as I am not a X expert.

On Sun, 27 Feb 2005 22:53:13 -0600, Neil
<neil-on-mythtv at restricted.dyndns.org> wrote:
> I need help here again. I am using crt monitor and a Mitsubishi 48" HDTV. My
> myth machine connects to my hdtv via DVI cable.
> Using this xorg.conf, http://restricted.dyndns.org/twinview_xorg.conf.txt -
> everything is awesome. My xinerama in mythfrontend is set to 1 here.
> Using this xorg.conf with VGA cable removed, only DVI cable is connected,
> http://restricted.dyndns.org/singlehead_xorg.conf.txt - I am able to display
> X at 1080i. I am even able to run mythfrontend and able to see the menus. My
> xinerama is set to 0 here since I only have 1 output and that is the hdtv.
> But when I start watching livetv or recorded programs, I just get a blank
> screen and stuttering sound. Please see the mythfrontend log that I have
> captured. And maybe, you can tell me what I forgot to change. Here it is:
> http://restricted.dyndns.org/mythfrontend_log.txt
> Please help. Any help will be greatly appreciated.
> Thanks,
> Neil
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list