[mythtv-users] Recordings Randomly Fuzzy w/ PVR-250

Nate Thompson natet at buckeye-express.com
Wed Sep 29 09:27:42 EDT 2004

Now that you mention it, I have not been able to duplicate the problem in
Live TV either. I don't watch that much live stuff, but haven't had it occur
any of those times. It is not channel dependent either; sometimes one
channel will look great for one recording, then the next one is all fuzzy.

I'll keep looking around to see if I can find anything and let you know if I

Nate Thompson 

-----Original Message-----
From: mythtv-users-bounces at mythtv.org
[mailto:mythtv-users-bounces at mythtv.org] On Behalf Of Brian McSpadden
Sent: Wednesday, September 29, 2004 3:20 AM
To: Discussion about mythtv
Subject: Re: [mythtv-users] Recordings Randomly Fuzzy w/ PVR-250

I am having the same problem with ivtv-0.1.10-41_pre2_ck104f, but I have
never seen it before upgrading to .16. It may or may not have anything to do
with it. I also have not been able to catch it doing it during live tv

On Tue, 28 Sep 2004 20:02:23 -0400, Nate Thompson
<natet at buckeye-express.com> wrote:
> I just started noticing that about 35% of my recordings have wavy 
> lines throughout the entire picture making it hard to watch. Has 
> anyone else seen this problem with the 1.10pre2 ck108k version of the 
> IVTV drivers? I was running without a problem on an earlier version of 
> IVTV (and Myth 15.1) before I upgraded to FC2. Are there any settings 
> that I could have missed, or another version of IVTV that might work
> Nate Thompson
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list