[mythtv-users] Crashes with 0.16 - anyone else?

Ben Brown mythtv at handcoder.com
Sun Sep 19 23:08:34 EDT 2004

I'm having random system hangs with .16 as well.  I've been using the same
hardware with myth for about 2 years, and never had complete system hangs.
Now I'm getting them with some regularity.  I sent a message about my
symptoms recently but didn't get any response, so I figured I was the only


> -----Original Message-----
> From: mythtv-users-bounces at mythtv.org 
> [mailto:mythtv-users-bounces at mythtv.org] On Behalf Of Nathan Elliott
> Sent: Friday, September 17, 2004 9:52 PM
> To: 'Discussion about mythtv '
> Subject: [mythtv-users] Crashes with 0.16 - anyone else?
> I understand that MythTV *shouldn't* be able to "crash" my system
> completely...however:
> 0.15 runs PERFECTLY.  I use it all the time, and I never have 
> any problems with it at all.
> Building 0.16 went fine, but my system hangs completely after 
> just a few seconds when watching recordings or live TV.  The 
> video freezes on the screen, and the keyboard becomes totally 
> unresponsive.  My SSH session from another PC stops 
> responding as well.  The only thing that it DOES respond to 
> is ICMP echo requests...how exciting.  =)
> After failing to figure anything out at all, I went back to 
> the old 0.15 build directory and did "make install".  Now I'm 
> running 0.15 again, and everything is working perfectly again.
> I'm partially inclined to just ignore 0.16 and forget about 
> it... it seems like I might be the only one with the problem, 
> but figured one last message to the list might be worthwhile.
> Thanks to everyone who has ever contributed to this project.  
> I love my MythTV system, and I'm grateful to everyone who has 
> worked so hard to get the project where it is today!!
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list