[mythtv-users] More FC2 MythTV problems...

1canuck2 1canuck2 at sympatico.ca
Sat Sep 4 22:10:50 EDT 2004

Could there be some config thing I am missing in the MPEG2 to MPEG4 
conversion. I still can't get this thing going. I was able to add an MPEG 
recorded to file with the redirect of "cat /dev/video0" to MythVideo and 
watch it through that, but the live TV still doesn't work.

So, today I upgrade to the 107o IVTV drivers - with no problems :) - and 
patched some of the MythTV modules to the latest release 0.15.1-75 (I 
previously had 0.15.1-74), yet WatchTV still does not work...

Does anyone have any further ideas


----- Original Message ----- 
From: "Michael T. Dean" <mtdean at thirdcontact.com>
To: "Discussion about mythtv" <mythtv-users at mythtv.org>
Sent: Saturday, September 04, 2004 2:31 AM
Subject: Re: [mythtv-users] More FC2 MythTV problems...

> On 09/04/2004 01:39 AM, 1canuck2 wrote:
>> Replying to my own post...
>> One observation, when I pla back the capture mpeg from the cat 
>> /dev/video0 command, mplayer describes it as an MPEG2 file. MythTV is 
>> doing MPEG4 though, right? Could there be some difference thats messing 
>> stuff up here?
> The PVR-x50's always capture in MPEG-2 format.  With MythTV, you have the 
> option of transcoding the captured MPEG-2 to MPEG-4 to save space.
> Mike
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users 

More information about the mythtv-users mailing list