[mythtv-users] More FC2 MythTV problems...

1canuck2 1canuck2 at sympatico.ca
Sat Sep 4 01:43:09 EDT 2004

That was what I thought (and posted in the other forum thread) but no-one 
confirmed this theory. Now you have, so I can stop worrying about the fact 
that this didn't load. The linuxxed guy helping me was running a PVR-350, so 
his commands he posted were obvioulsy aimed at that card, hence my 

Any other commands I could be doing wrong, or just not needing? I really 
wanna tratrack this problem down by the end of the weekend.


----- Original Message ----- 
From: "Michael T. Dean" <mtdean at thirdcontact.com>
To: "Discussion about mythtv" <mythtv-users at mythtv.org>
Sent: Saturday, September 04, 2004 1:15 AM
Subject: Re: [mythtv-users] More FC2 MythTV problems...

> On 09/04/2004 12:12 AM, 1canuck2 wrote:
>>cat /dev/video0 > first_capture.mpg, then mplayer first_capture.mpg works, 
>>so I know the PVR-250 is working.
>>Many instructoins sight some variation of having to enter the command:
>>modprobe ivtv-fb but this command fails on my machine. I get this error:
>>FATAL: Error inserting ivtv_fb 
>>(/lib/modules/2.6.8-1.521smp/extra/ivtv-fb.ko): Operation not permitted
> The PVR-250 doesn't have a framebuffer (fb).  Therefore, ivtv_fb cannot be 
> used.  It's only used with a PVR-350.
>>I am not sure if the Myth errors are related to my inability to run the 
>>ivtv_fb command as I can't find much about it.
> Definitely not.
> Unfortunately, I can't help you with the real problem--I don't know what 
> could be causing it.
> Mike
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list