[mythtv-users] Total record time fluctuates

James Purl forsgump at gmail.com
Fri Sep 3 01:33:18 EDT 2004

Might not be the case, but I had something similar to this once--it
turned out that my mythconverg.recordedmarkup table was corrupt.
You might try the following from the sql box:

mysqlrepair -u mythtv -pxxxxx mythconverg recordedmarkup

where, of course xxxxx is your mythtv password--or you can omit xxxxx
and it will prompt you for the password.

On Thu, 2 Sep 2004 22:47:43 -0400, Matthew Daubenspeck
<matt at oddprocess.org> wrote:
> I have a half-hour show recorded via my mythbackend and am trying to
> watch it on another machine with mythfrontend.
> When I skip 10 seconds ahead the total time of the recorded show
> fluctuates up and down. The skip forward is very slow and jerky, where it
> used to be very smooth.
> This just started happening, and I have no idea why. I have tried to
> reset both the front and backend, and both made no difference. I checked
> the load of each machine, and none of them are being hit by anything
> significant as the CPU % is rather low.
> It is doing this with shows that were recorded hours ago, as well as
> shows that were recorded months ago. It has been working great for
> months, now this just suddenly started happening. Any ideas?
> --
>   Matthew Daubenspeck
>   http://www.oddprocess.org
> 22:46:53 up 5 days, 4:47, 1 user, load average: 0.01, 0.02, 0.00
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list