[mythtv-users] menu speed

James Armstrong james at thearmstrongs.org
Wed Dec 29 18:26:54 UTC 2004

Do you know if you have any channel icons assigned in the database? I 
had this problem and it was because the icon files were missing and it 
took 4 attempts and a few seconds for myth to give up when trying to 
load the images.

- James

Paul Miller wrote:

>Plastik at 1024x768...  everything is local.  I would like to be able 
>to hold the arrow down/right button and rapidly scroll through the tv 
>listings.  Right now, it takes about 0.5-1.5 seconds to move the 
>selection box, 1-3 seconds to move down past the end of a page, and 
>2-7 seconds to move right past the end of the page.  I think it's 
>much slower than TiVo on my p2-450MHz...
>On Wednesday 29 December 2004 3:19 am, Herman Kuiper wrote:
>>>I turned off the transparencies and changed the draw method from
>>>Fill to None, and did not notice any difference in response time.
>>What resolution are you running on, and with what theme? There was
>>a thread recently that some themes have rather huge memory
>>requirements when not running in the default resolution.
>>Also, I'm running over NFS, and found that the number of stat calls
>>for theme files was slowing down the menus quite a bit...
>> Herman
>>Herman Kuiper - m: herman at frontier.nl - w: http://www.frontier.nl
>>Beech Ave 162 - 1119 PS  Schiphol-Rijk - t/f: 020-6589034/6142816
>mythtv-users mailing list
>mythtv-users at mythtv.org

More information about the mythtv-users mailing list