[mythtv-users] Weird Freezing Problem - Hopefully My Last Problem

jgamo at cantv.net jgamo at cantv.net
Wed Dec 22 15:40:20 UTC 2004


I have been experiencing something similar, and is driving my crazy.
I tried changing the ivtv driver, but nothing.
Then I tried changing the kernel and nothing again.
So, after trying checking with a friend machine, which have a very similar
configuration, I think it should be a hardware related problem.
It might be that the video card, or the tv-card ar getting too hot.
I will not be at home for a couple of weeks so I can't try anything new,
but maybe you can consider this option, and check by yourself.


----------- Mensaje Original --------------

De: David Bosiljevac [dave at sanman.ca]
Para: mythtv-users at mythtv.org [mythtv-users at mythtv.org]
Asunto: [mythtv-users] Weird Freezing Problem - Hopefully My Last Problem
Fecha: 21/12/2004 22:19:06

Hi all,

I'm hoping that this is the last question I'll have to pose to the list.

I'm noticing a weird freezing happening on my system.  It seems to happen
when I
watch live TV.  For some reason, out of the blue, the system will freeze up
and the
TV will actually appear as though it's a broken record, replaying a few
frames over
and over.

There's no way to do anything else on the system - I can't change to a
window, nor can I telnet/ssh into the system to kill the process. 
Basically, a hard
reboot is required.

Once the system comes back up, there's nothing in the syslog or myth log to
there was a problem at the time it freezes up.

Has anyone else experienced anything like this?

Quickly, my setup is as follows:

- ivtv 0.1.9.
- AMD XP 3200+, 1 GB RAM, 1 x 120 GB IDE drive, 2 x 120 GB S-ATA drives
together (this is where my recording data goes)
- Myth 0.16

Any thoughts?

Thanks in advance,


mythtv-users mailing list
mythtv-users at mythtv.org

More information about the mythtv-users mailing list