[mythtv-users] mythtv and hauppage pvr 250 killing my network ?

Mark <line72> Dillavou mlists at charter.net
Wed Dec 1 23:03:11 UTC 2004

On Wed, 2004-12-01 at 16:24 -0600, Lane Schwartz wrote:
> Wow, that's weird. 
> How do you have your cable splitters set up? I doubt that's where the
> problem lies, but you never know.

I tried removing all the splitters and it still didn't help

> Also, do you have any other computers on your network? If so, can they
> connect to the network? Or is your computer directly connected to the
> cable modem?

I do have another computer on the network.  The computer that is hooked
up to the modem and has my pvr card is my server.

> If it's directly connected, I'd recommend putting the tv card back in
> your computer, then try one of two things:
> 1) Try hooking a different computer up to the cable modem. Keep your
> myth box's tv card hooked up to the cable, but don't hook your myth
> box's ethernet port to the cable modem. See if the problem crops up
> with this setup. If it does, you have some funky weird black magic
> going on in your coax cables.
> 2) Try using a router. Plug your cable modem into the router, then
> plug your computer to the router. If the problem still crops up, try
> disconnecting your computer from the network - then connect a
> different computer to the network while leaving your myth box's tv
> card hooked up to the cable.

I think I have an old linksys router somewhere.  I'll try using that and
seeing if I still get the same problem.


> Hope that helps,
> Lane
> -- 
> "No, we've had no evidence that Saddam Hussein was involved in 9/11."
> -- George W. Bush, 17 Sept 2003
> _______________________________________________ mythtv-users mailing list mythtv-users at mythtv.org http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
Mark <line72> Dillavou <mlists at charter.net>

More information about the mythtv-users mailing list