[mythtv] mythui

Bert Haverkamp bert at bertenselena.net
Mon Feb 4 12:28:33 UTC 2008

2008/2/4, Stuart Morgan <stuart at tase.co.uk>:
> On Monday 04 February 2008 11:37:20 Bert Haverkamp wrote:
> > But currently I am stuck on a more basic problem: I have specified a
> > couple of widgets in mythtutorial (only textareas for the moment, no
> > buttons:-), but I am unable to show any of them. I copied the
> > structure of your myhtapperance's main.cpp, added the Mythtutorial,
> > ~Mythtutorial and Create() function. All seems very straightforward.
> > But no widtgets.
> There are a few bugs in mythui in 0.20, they weren't spotted until we started
> using mythui in trunk. I think you be running into one of them.
> I could backport all the bug fixes to 0.20 but as there aren't (yet) any
> plugins/screens for 0.20 which use mythui it's not the best use of my time.
> This puts you in a difficult position, for which I apologise but unless you
> want to run a patched version of 0.20, it looks like running trunk or waiting
> for 0.21 is your only option.
Hi Stuart,
Not displaying a widget is not an easily overlooked bug. Are you sure
it is a bug in 0.20? In that case nothing could have worked there with
myhtui. That would also explain the lack of ported plugins;-)

How easy is it to put 0.20 and 0.21 side by side on one machine?
Alternatively, I will work on a 0.20 plugin and port it to mythui
later, but I'd rather do it right the first time.


More information about the mythtv-dev mailing list