[mythtv] Help with keybinding not being recognised after patching source

Roo roo.watt at gmail.com
Sun Apr 22 14:50:37 UTC 2007

On 23/04/07, Roo <roo.watt at gmail.com> wrote:
> Thanks for your help... I have had a quick look and you are right, the
> > binding isn't making it into the DB I will look into it.
> I have tried running mythfrontend -v all and can see the query to fetch
> the bindings for PAUSE, STOP and all the original REG_KEY's from main.cppbut I don't see a query for PLAY (the binding I added).
> I have searched for other libmythmusic.so on my hdd and the only instances
> are in the source tree and the install location, I have manually deleted the
> installed version and run make install to ensure the latest built version is
> used.
> - There is no keybinding for PLAY in the Music context.
> - I have looked at the REG_KEY macro, it appears that it first tries to
> fetch the keybinding for the registered  key and if it doesn't exist it then
> sets the default value in the DB.
> - As mentioned above I don't even see the first query to fetch the current
> value of the keybinding when the frontend is run with -v all.
> - I don't see the setting of the default keybinding either (assuming the
> first query failed)
> - I don't think the fact that the original keybindings are set should
> matter, the test and set queries operate on individual key bindings.
> Any further help would be appreciated (from anyone).
> Cheers,
> Roo.

Nevermind, it seems to be working now.

I honestly don't know why that may be, the only thing I have done different
is I manually deleted a couple of .o files that weren't cleaned up by make
clean ( a couple of .o from the old id3 stuff I think).


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20070423/75f3486e/attachment.htm 

More information about the mythtv-dev mailing list