[mythtv] Recording with EM64T build fails (file exactly 12152 bytes long)

Martin Moeller martin at martinm-76.dk
Thu May 25 14:30:01 UTC 2006

I just reinstalled my machine yesterday with the newly released SUSE LINUX 
10.1. This is a tertiary machine so this is not critical yet, but I had hoped 
to update my primary machine to run in 64-bit mode as well, but that's not 
going to happen if MythTV fails to record shows in that case.

The machine *was* running as 32-bit before I reinstalled. I believe I removed 
all 32-bit parts of the software prior to installing the current build, but I 
have not changed anything in the database, if that is necessary.

Since the file is so small, I'll attach it here in case someone can see 
anything usefull in it. The show in question was luckily a repeat and I still 
have the original.

I'm currently running revision 9888 of MythTV.

config-files attached as well.

I can play back content just fine, although when using Xgl (i.e. 99% of the 
time) I need to use NO_XV=1 mythfrontend...

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1_20060525143000.nuv
Type: application/octet-stream
Size: 12152 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20060525/1a669dfa/attachment.obj 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: config.h.zip
Type: application/x-zip
Size: 1325 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20060525/1a669dfa/attachment.bin 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: config.mak.zip
Type: application/x-zip
Size: 1365 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20060525/1a669dfa/attachment-0001.bin 

More information about the mythtv-dev mailing list