[mythtv] Weired behaviour with FE and BE on the same machine

Tino Keitel tino.keitel at gmx.de
Thu Dec 15 14:23:06 EST 2005

On Wed, Dec 14, 2005 at 17:36:39 +0200, Dag Nygren wrote:
> > --===============0498539247==
> > Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> > Content-Disposition: inline
> > 
> > Hi folks,
> > 
> > I'm using SVN 8135 and I had working live TV when I used the backend
> > with a remote frontend on my notebook. But when I use the frontend on
> > the machine that also runs the backend, I got totally weired live TV.
> > Some channels can only be tuned after several retrys, some are very
> > jumpy like with low signal levels, I also got some backed crashes.
> > 
> > I use DVB-T. Is this a known problem? I'll try to capture a backend
> > backtrace, but this won't help with the other problems.
> Hi Tino,
> I think you are experiencing the same as me and some other Finnish
> posters here (See old subjects: "SVN and LiveTV" and "LiveTV freezes
> frontend".

> Nice to know that this is not a Finnish problem, but could be a DVB-T
> problem. (I think we all have that in common). I also suspect that
> the numbers of tuners (only one for me) somehow affects it.
> This leaves us quite in a minority here  and I am not settings my
> hope very high in getting a quick fix rendering MythTV SVN is usable
> again :-(

I always thought that remote FE and local FE shouldn't make a
difference. It's strange to see that it actualy makes such a _big_
difference. :-/


More information about the mythtv-dev mailing list